Sekundær

Nye vinduer pris – Se priserne for nye vinduer her!

2014-01-16_1507Implementering af nye vinduer er nok en af de bedste investeringer man overhovedet kan foretage sig i boligen. Udover at investeringen på nye vinduer hurtigt betaler sig selv hjem ved at vinduerne sparer på din varmeregning, kan nye vinduer gøre et ellers så flot hus endnu flottere. De fleste moderne vinduer er nemlig designet således, at de, udover at kunne holde på varmen, også kan lukke mere lys ind i boligen. Det sørger for en flottere og lysere bolig, hvor alt den flotte møblering kommer til sin ret i den flotte belysning.

Der burde derfor være god motivation for, at få skiftet de gamle vinduer ud, med nogle mere energivenlige. Især hvis jeg fortæller dig, at huset får en langt højere ejendomsværdi!

Men hvilke vinduer er de bedste at vælge, og hvad er prisen på dem? Det vil jeg prøve at give et svar på i denne artikel.

Modtag 3 gratis pristilbud på opsætning af vinduer

byggetilbudOpsætning af vinduer kræver en professionel håndværker. Men hvor finder man sådan en? Primabolig har lavet et samarbejde med servicen 3byggetilbud, så at du ganske gratis og uforpligtende kan få 3 tilbud på opsætning af nye vinduer.

  • 100% gratis og uforpligtende
  • Hurtigt svar
  • Mulighed for at takke nej til alle tilbud

Få 3 gratis tilbud på opsætning af nye vinduer

Hvilke vinduer skal jeg vælge?

Et naturligt spørgsmål at stille sig selv når man er på udkig efter vinduer, er naturligvis hvilke vinduer man skal vælge, og hvilke kvaliteter man bør gå efter. Og det er også et vigtigt spørgsmål, og måske den vigtigste beslutning du kan foretage dig i processen om at finde nye vinduer. Vindue branchen er som en jungle, og derfor bør du kende til kvaliteterne ved vinduer. Selve implementeringen kan jo forholdsvis let foretages af en billig håndværker.

Du bør vælge et vindue med følgende kriterier:

  • Først og fremmest bør varmetabet være så lavt som muligt. Dette opnås ved, at vinduet består af såkaldt lavenergiglas. Det smarte ved lavenergiglad er, at energibelægningen er indstøbt i glasset i stedet for dobbeltruder. Det giver således en langt lavere varmeregning end eksempelvis dobbeltrude. Derudover bør du også vide, at varmetabet måles i U-værdi. Rudens U-værdi bør være på ca. 1,1 U eller derunder for at opnå det minimale varmetab. Kilde: Bolius.dk
  • Vinduet bør have en såkaldt varm kant. Det vil sige, at listen mellem glassene er af varmt materiale. F.eks. bør man gå efter plastkomposit fremfor for aluminium – det nedsætter varmetabet gevaldigt.
  • Vinduet bør have en høj G-værdi. G-værdien er, i sammenhæng med U-værdi, et udtryk for rudens evne til at videreformidle solens varme. En høj G-værdi betyder således, at vinduet ikke optager særlig meget af solens varme, men lader det passerer gennem til huset. Det betyder, at man som boligejer får massere af gratis varme fra solen. En høj G-værdi kan ofte også sammenlignes med, at vinduet lader massere af lys passerer gennem.
  • Hvis vinduet er GS-mærket sikrer dig mod punkteringer i ruden i enten 5 eller 10 år. På den måde får du erstatning hvis vinduet skulle punktere. Garantien er dog betinget af, at vinduerne er moteret korrekt. GS-mærket er modsat CE mærket ikke et lovkrav, men kan selvsagt være godt hvis du ikke har tillid til at ruderne holder i de næste 5 eller 10 år. Læs mere om GS-mærket her.
  • Vinduet skal naturligvis være flot efter din mening. Nogle synes, at trævinduer er enormt romantiske. Omvendt er trævinduer selvfølgelig ikke særlig energibesparende i forhold til energivenlige plastikvinduer. Derfor vælger nogle de energivenlige, da ikke kræver nær ligeså meget vedligeholdelse og sparer mere på energien. Så det er nok mest af alt en prioriterings sag.

Priser for nye vinduer

Vi anbefaler: Få 3 gode tilbud på nye vinduer hos 3byggetilbud.dk

Prisen for nye vinduer varierer enormt meget i Danmark, afhængig af kvalitet og type af vindue du skal bruge. Der findes vinduer i den hel lave ende af prisskalaen, hvilket også betyder, at hverken kvalitet, design eller energibesparelse er noget at prale af. I kontrast til dette har vi naturligvis vinduer i den høje ende, hvor at vinduet, modsat de billige, er af høj kvalitet og energibesparelsen er høj.

Man kan finde vinduer helt nede fra 1200,- kroner op til 7000-8000,- kroner. Det varierere naturligvis og kan sikkert findes billigere eller dyrere andre steder. Men en ting er sikkert. Vi vil på det kraftigste fraråde at du vælger at købe de helt billige vinduer, da det ofte i det lange løb ender med at blive dyrere når man medregner varmetabet. De billige vinduer bør kun købes i meget særlige omstændigheder eksempelvis hvis varmebesparelse af den ene eller anden grund ikke giver mening for dig.

Det overstående prisbud er eksklusiv opsætning. Det vil sige, at hvis du vælger at ansætte en professionel håndværker til at udføre opgaven, kommer det også til at koste noget. Ofte kan du slippe af sted med dette for et par hundrede kroner per vindue. Det bliver selvfølgelig en del, hvis du har mange vinduer. Derfor anbefaler Primabolig.dk, at du benytter servicen 3byggetilbud.dk på at få et bud på udførelsen af opgaven.

Hvor finder man de billigste vinduer?

Gode energirigtige vinduer kan, som nævnt længere oppe, komme til at koste ganske meget. Derfor kan det være en god ide at kigge markedet igennem, og finde de bedste ruder til den billigste pris – men vi har gjort det for dig! Her vil vi komme med et bud på at finde de billigste vinduer:

De fleste håndværkere som arbejder med opsætning af vinduer har også et godt forhold til glarmestre. Derfor er glarmestrene måske mere tilbøjelige til at give et tilbud til håndværkeren end til dig, da han ved at håndværkeren vil komme igen hvis han giver ham et godt tilbud. Derfor skal du da selvfølgelig forhøre en håndværker om ikke han kan hjælpe dig med at finde nogle gode vinduer. Hvis ikke du kender en håndværker indenfor det område endnu, kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave her.

No comments yet.

Skriv et svar