Sekundær

Fatboy hængekøje – Her får du den billigst lige nu!

Fatboy hængekøje

Nu nærmer sommeren sig snart, og hvis du vil have den optimale nydelse ud af sommersolen i din have, er der ingen tvivl om, at en Fatboy hængekøje vil være den rigtige investering. En Fatboy hængekøje (eller som de selv kalder det – en “Fatboy Headdemock“) er ideel for de, som nyder at tage på stranden, eftersom den hurtigt kan pakkes sammen, sættes op og klar til brug.

Her får du Fatboy hængekøjen billigst

Da vi undersøgte markedet og priserne for Fatboy hængekøjen blev vi noget overrasket – der er nemlig flere hundrede kroners forskel på priserne for den præcis samme model af Fatboy hængekøjen. Den primære årsag til, at Fatboy hængekøjen hos nogle webshops koster mere, er formentlig at der hos nogle webshops udbydes flere farver af hængekøjen. Men går du til gengæld ikke ligeså meget op i farven er der mange penge at spare!

Herunder kan du se en prisliste, hvor vi har tjekket alle priser der findes på det danske marked af Fatboy hængekøjen.

ForhandlerFarverLeveringPris
ImageHvid0,-2499,- kronerGå til forhandler →

Sådan fungerer Fatboy hængekøjen

Mange vil mene, at Fatboy hængekøjen er et bedre alternativ til den traditionelle hængekøje – og det er bestemt ikke uden grund. Udover at Fatboy hængekøjen er meget karakteristisk og bestemt vil sætte et præg på resten af din have, så er det bestemt ikke det eneste hængekøjen er godt for.

Hængekøjen er stor og dejlig med hele 330 x 100 x 110 cm i størrelse, så man kan brede sig og slappe af. Eftersom hængekøjen kan bære hele 150 kg. uden problemer, er der bestemt også plads til én til person. Og har du ikke en have, kan hængekøjen stadig også være meget brugbar. Hængekøjen transporteres nemlig nemt med den smarte taske som også følger med, og sættes nemt op. Dermed kan Fatboy hængekøjen eksempelvis bruges på stranden, parken, på kontoret eller lige lige hvor du har lyst!

Materialet brugt til Fatboy hængekøjen er af høj kvalitet og meget slidsikkert, så du kan vide dig sikker på, at hængekøjen holder længe! Hængekøjen består af kraftig overfladebehandlet nylon, som fungerer smudsafvisende. Den er desuden vandafvisende, og derfor ideel at have med på sandstranden, hvor fugtighed og solcreme ofte bliver et problem for traditionelle hængekøjer. Udover selve hængekøjen medfølger følgende:

 • Stativ – til at sætte hængekøjen op.
 • Praktisk taske – til nemmere at transportere hængekøjen

En kort video hvor man kan se hængekøjen fra alle vinkler

Fatboy hængekøje brugt

Synes du, at prisen på en ny Fatboy hængekøje er lige lovlig høj, findes der jo altid muligheden for at købe den brugt. Ligesom så mange andre produkter, er der mange penge at spare, hvis man køber hængekøjen brugt. Ulemperne ved at købe hængekøjen brugt er naturligvis, at du ikke får den som ny, og hængekøjen derfor kan se brugt ud eller være lidt slidt.

I nogle butikker sælger de deres udstillingsvare på tilbud – og det gælder naturligvis også en Fatboy hængekøje. Det kan generelt være et rigtig godt tilbud at købe Fatboy hængekøjen, eftersom prisen ofte er meget lavere end produktet som nyt, og at det omvendt heller ikke er brugt særlig meget.

Et rigtig godt sted at lede, især hvis man skal finde en Fatboy hundeseng, hvis man ønsker at finde en brugt Fatboy hængekøje er Den blå avis. Her lægger sælgere deres brugte Fatboy hængekøje op, og man kan finde nogle virkelig gode priser. Husk dog at tage de logiske forholdsregler før du køber, eksempelvis at se produktet først.

Fordele og ulemper

Ligesom så mange andre produkter har Fatboy hængekøjen en række fordele og ulemper. Det gælder om som dig som forbruger, at kigge på dine behov og krav til hængekøjen, og opveje disse med de eventuelle fordele og/eller ulemper der er med Fatboy hængekøjen.

Fordele:

 • Dejlig praktisk og nem at sætte op hvilket også betyder, at den kan bruges mange andre steder end baghaven
 • Hængekøjen er lavet af slidstærkt materiale, og holder derfor i længere tid
 • Vandafvisende og derfor ideel til brug på stranden
 • Nem at rengøre med en våd klud
 • Massere af plads til flere personer

Ulemper:

 • Hængekøjen er farverig og moderne i designet, og selvom det måske ikke er en ulempe, er det måske ikke velegnet til en traditionel, stilren have
 • Hængekøjen kan fylde rigeligt meget, hvilket kan blive et problem i en lille have

Et svar til Fatboy hængekøje – Her får du den billigst lige nu!

 1. jacob 20. maj 2014 at 17:13 #

  Kan man også få en fatsak hængestol?

  Det var dog utroligt, så mange ting de laver. Anede ikke at de også lavede hængekøjer.

  Det kan da være, at man skulle købe et par stykker af dem 😀

Skriv et svar