Sekundær

Fuglehus – Se det store udvalg af fuglehuse

Fuglehus

Naturen og de vilde dyr er på mange måder utrolig facinerende. Den byder på oplevelser og overraskelser, man ikke troede naturen var i stand til at levere. Og med et fuglehus i din have kommer du helt tæt på naturen blot ved at åbne hoveddøren. Udover at det gavner dig, ved at du får lidt mere liv i haven i form af fugle, bidrager et fuglehus også i den grad til de lokale fugles velvære – Så det er en win, win for begge parter.

Man kan vælge selv at bygge et fuglehus eller at købe et. Fordelen ved selv at bygge det er, at man naturligvis bliver mere dedikeret til projektet, og det bliver lidt sjovere at se fuglene spise. Men med et købt fuglehus er det ofte af lidt bedre kvalitet – det vil sige at det holder længere – og man kan også vælge at få fuglehuse med kamera, så man kan følge med i hvad fuglene laver de steder hvor det ikke er muligt for os at se – på den måde kommer man helt tæt på dyrene.

Fuglehus med kamera

Fuglehus med kameraFuglehuse med indbygget kamera er virkelig noget der hitter i fuglekiggeri-verdenen. Med et almindeligt fuglehus ser man kun fuglen, når den flyver ind og ud af sin ydmyge bolig. Men med et indbygget kamera kan du ikke alene se fuglen når den spiser mad inde i fuglehuset, du ser den også når den bygger sin rede som en anden bygningsarkitekt, ligger æg, ser de små æg udklække og sidst men ikke mindst flyver fra reden – det er en fantastisk vinkel du får på dyrelivet, og kommer helt tæt på naturen.

Konceptet med kameraer over det hele, må jo også siges at have succes i menneskelig forstand. Medier og tv-kanaler oplever ikke så mange seertal som de får, når det er reality-programmerne som spiller på skærmene, hvor at det typisk er en flok mennesker som følges med kameraer overalt. Ligesom realityprogrammer hvor vi følger en flok mennesker og hvordan de gebærder sig socialt, er det mindst ligeså interessant at følge de vilde fugle, og deres vej til at stifte familie.

KØB FUGLEHUS MED KAMERA BILLIGST HOS COOLSTUFF

Med fuglehuset med kamera fra Coolstuff kan du følge fuglen 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Efter at du har opsat fuglehuset på et træ eller andet højtbelæggende sted (fuglehuset skal helst være 2 meter over jorden for at undgå katte og ræve rasere huset), skal du montere kameraet i huset. Kameraet er lille og praktisk, og optager klare billeder i farve om dagen, og sorthvide billeder om natten i form af infrarødt lys. Kameraet kan tilsluttes både strømkabel og AV-kabel (som er det kabel som skal sørge for at sende videoen til enten din computer eller TV).

Bliver du efter noget tid træt af blot at se på fugle, kan det lille kamera jo let flyttes andre steder hen – eksempelvis til et andet spændende dyrs bo. Pindsvinehus, flagermushjem eller Bikuber? Mulighederne er mange.

Foderpalme fra Gardenlife

foderpalmeØnsker du noget æstetisk smukt og elegant i din have, samtidig med at bringe liv i haven i form af flotte fugle, er Gardenlife’s foderpalme absolut et godt valg. Foderpalmen består af en simpel og enkel metalstang, hvorfra de bøjede, tynde metalsnore udspringer og danner grundlag for foderposerne, som er dem fuglene kan spise fra. Foderpalmen kan næsten siges at ligne, ja, en palme, med formen, som næsten ligner et træ. Udover at foderpalmen naturligvis dekorere din have, skaber det også liv med fuglene som flakker om foderpalmen – en sand gave for fugleinteresserede.

KØB FODERPALME FRA GARDENLIFE BILLIGST HOS 10-4.DK

Pris:

Gardenlife foderpalme kan fås flere steder rundt omkring i landet. Men vi anbefaler at den købes på nettet, i og med at det er væsentligt billigere. Den vejledende pris hos diverse detailbutikker er 200,- kroner. Men hos f.eks. webshoppen 10-4.dk fås den for blot 129,- kroner!

[no_TOC]
No comments yet.

Skriv et svar