Sekundær

Haveparasol – Flotte haveparasoller til skygge i haven

Haveparasol til havebordet

Nyder du det dejlige friske vejr om sommeren i din have, kender du sikkert også til frustrationen, når solens stråler er lidt for skarpe. Enten bliver man solbrændt eller også bliver det ganske enkelt for varmt – og ingen af delene er jo noget man ønsker.

Det findes der heldigvis råd for – og løsningen hedder en haveparasol, som kan skygge et område flot og praktisk – hvad end det er havebordet du ønsker at skygge for sol, liggestolene eller siddeområdet. I denne artikel vil vi kigge på forskellige haveparasoller, som alle opfylder forskellige behov. Der er noget for enhver, og blandt disse, burde du i hvert fald kunne finde én som egner sig til dine behov.

Her købes haveparasoller

Man kan finde nogle virkelig flotte haveparasoller på nettet – ingen tvivl om det. Til gengæld kan markedet af haveparasoller være en smule uoverskueligt, og hvis man ikke passer på, kan man blive snydt. Derfor har vi listet gode og troværdige webshops, hvor man kan købe sin næste flotte haveparasol:

 • Bedste webshop: Unoliving.dk – Stort udvalg af solide haveparasoller i flotte farver. Uden tvivl det ideelle pris at købe sin næste haveparasol også hvad angår prisen.
 • Bilka.dk – Mest lavpris parasoller, men også en udmærket webshop

Traditionel og billig parasol perfekt ved spisebordet

springtime parasolSpringtime parasol er en ganske traditionel og flot haveparasol, som egner sig perfekt til at skygge over den dejlige sommermad i de varme dage. Holderen på haveparasolen har en passende størrelse til ethvert havebord, og kan derfor let tilsluttes spisebordet. Selve parasollen på Springtime parasol er sort, hvilket giver den perfekte kontrast til en grøn og frisk have. Har du derfor havebord og stole som er mørke i kontrasterne er Springtime parasollen uden tvivl noget for dig.

Parasollen foldes ud og pakkes sammen ved hjælp af et simpelt og elegant hejsesystem, som selv de små i familien kan finde ud af at bruge. Udover parasollen som er sort i kontrasterne, er denne parasol også bygget af ædeltræ som også er mørk i kontrasterne.

Springtime parasollen har en diameter på 3 meter (Ø. 3 m), som i de fleste tilfælde er en ideel størrelse. Størrelsen egner sig også godt til spiseborde, da spiseborde ofte har en diameter på omkring 3 meter.

Springtime parsollen kan købes hos Unoliving.dk for 599,- kroner. Det er en meget lav pris, taget andre parasoller på markedet i betragtning, som ofte koster et par tusinde kroner. Som sammenligning koster nogle parsolfødder op mod 999,- kroner, hvilket er næsten dobbelt så meget som denne!

Luksuriøs hængeparasol – Roma

Roma parasolØnsker du at gå helt op i eksklusivitet hvad angår haveparasollen er Roma parasollen lige noget for dig. Her får du formentlig én af de mest eksklusive hængeparasoller man kan få på markedet – til gengæld betaler man også derefter.

Roma parasollen består af en flot parasolfod i solid sten, parasolholderen (som primært er lavet af aluminium) og selve parasollen som består af sort materiale. Parasollen har en diameter på 3,5 meter, og må derfor siges at være en stor model i forhold til andre parasoller på markedet, og er derfor ideel for et større område som skal skygges fra de skarpe stråler. På trods af parasollens størrelse, er udfoldningen og klargørelsen af parasollen ganske simpel og intet problem. Roma har nemlig et integreret løftesystem som er nemt at styre, samtidig med, at det er meget fleksibelt ift. højde, bredde osv.

Som bekendt er Roma parasollen en hængeparasol – det medfølger en række praktiske fordele. Bl.a. betyder det, at der ikke nødvendigvis behøver at stå en klodset parasolfod midt inde i det område man ønsker skygget – pladsmæssigt og rent lavpraktisk giver det en kæmpe fordel. Derudover har man mulighed for, at vinkle parasollen som man har lyst. Udover at det giver frihed og en kæmpe fleksibilitet, betyder det også, at det område parasollen kan dække bliver større, forudsat at man vinkler parasollen korrekt.

Vi har fundet billigst hos Unoliving.dk til 3949,- kroner. Parasollen må derfor siges at være highend hvad angår prisen – til gengæld får du uden tvivl hvad du betaler for. Så er du seriøs med din have, og ønsker du en haveparasol som kan dække et stort område på en flot måde, er Roma noget for dig.

Et svar til Haveparasol – Flotte haveparasoller til skygge i haven

 1. Peter B 18. februar 2017 at 12:45 #

  Hej Primabolig,

  Tak for en god artikel, jeg skal til at købe en ny parasol her til sommeren og jeg har kigget på Glatz Alu push i 280 cm? Har i prøvet denne? I forhold til parasolfødder så skriver i at de kan koste op til 999 dkk, hvad er jeres anbefaling af parasolfod?

  Mvh
  peter

Skriv et svar