pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Liggestole til haven – Flotte liggestole perfekte til haven

Liggestol i haven

I en liggestol kan man ligge, nyde vejret og frem for alt slappe fuldstændig af. Har du en have, og nyder du at sidde i haven, så er et par liggestole et must-have for at få det fulde udbytte af haven. Vi vil præsentere dig for 8 forskellige liggestole perfekt til haven i  forskellige prisklasser.

Her kan du finde liggestole online

  • Trendyliving – Designerliggestole fra bl.a. Triptrap – Klik her
  • Unoliving – Største udvalg af flotte liggestole – Klik her
OBS. visse af følgende liggestole er udgået. Vi anbefaler i stedet,
at du følger overstående links til det store online-udvalg af liggestole.

Flot liggestol i aluminium

2014-03-31_1948Skulle man tillægge Eddie liggestolen ét ord, ville det formentlig være royalitet. Eddie liggestolen passer perfekt til de fleste moderne haver, både hvad angår det praktiske aspekt, men bestemt også i de gråtonede farver, som står i perfekt kontrast til de grønne farver, hvilket haver jo ofte består af. Med den bøjede, fleksible stil, består benene og armlænene i liggestolen af de bøjede aluminiumsstykker.

Komforten i Eddie liggestolen står i første række, hvorfor man også ligger som en drøm i liggestolen. Der er, som de fleste andre liggestole, indstillingsmuligheder som gør det muligt at ligge helt flat hvis man eksempelvis vil sove, og ligge oprejst hvis man blot ønsker at læse eller nyde synet.

Der er ingen tvivl om, at Eddie liggestolen fra Da Core er utrolig flot, og giver den perfekte platform for møbler i haven. Hvis man køber et par af disse, et havebord og måske endda en haveparasol, har man de perfekte betingelser for at nyde haven og de lune stunder der måtte følges med den.

Eddie liggestolen kan købes for 1449,- kroner stykket hos Unoliving.com. Unoliving er imidlertid den eneste webshop som sælger Eddie liggestolen.

Spændende designerliggestol i lavprisklassen

Adana liggestolKunne du godt tænke dig en flot liggestol til haven, som har et strejf af brugskunst over sig, så er Adana liggestolen fra Da Core absolut noget for dig. Liggestolen har en virkelig spændende facon, og når man ligger i den, før man næsten oplevelsen af, at man svæver. Liggestolen er udelukkende bygget op omkring de to cirkelformede aluminiumsstykker, som danner grundlag for selve liggestolen, som man kan ligge dejligt og komfortabelt i. Med den lækre pude i nakken kan du ligge og læse din velfortjente avis, eller blunde lidt hen i den liggestol som føles magisk svævende!

En af de klare ulemper ved Adana er, at liggestolen ikke har nogle indstillingsmuligheder. Det vil sige, at du ikke kan ændre den position stolen ligger i, hvilket til tider kan være en smule irriterende for ryggen. Til gengæld er stolen formet ganske universelt, så hvad end du læser avisen eller ligger dig til at sove, får du ikke lyst til at ændre position.

Afslutningsvist er det væsentligt at nævne, at er du en af de som er glad for en gyngestol, hvor du kan gynge frem og tilbage, vil du helt sikkert også blive glad for Adana. Liggestolen fungerer lidt ligesom en gyngestol, og du kan sagtens gynge frem og tilbage.

Adana liggestolen kan købes billigst hos Unoliving.dk for 999,- kroner inkl. fragt. En, efter vores opfattelse, god pris, taget designet og materialet brugt til at bygge liggestolen i betragtning.

Liggestol i træ – Steamer fra Trip Trap

Autentisk og flot liggestol i træ. Foto: Supress.dk

Autentisk og flot liggestol i træ. Foto: Supress.dk

Skal du have en autentisk og flot liggestol i træ i haven haven eller på terrassen, er Steamer liggestolen fra TripTrap bestemt en overvejelse du bør have i tankerne. Liggestolen er lavet i det teak træ, hvilket udover at være en solid træsort også er flot.

Med de æstetiske striber, som i øvrigt kendetegner de fleste produkter fra Triptrap, sammensat med kobber-skruerne er Steamer en virkelig flot brugskunst at have i haven. En masse indstillingsmuligheder giver dig mulighed for at ligge præcis som du ønsker det, men for at du kan ligge ordentligt forudsætter det dog, at du også køber en hynde til liggestolen.

Af ulemper ved Steamer kan nævnes, at stolen er virkelig tung, og derfor svær at transportere. Men det må man tage med, hvis man ønsker en stol i det flotteste ædeltræ. Derudover er den også forholdsvist dyr af en pris til 4995,- kroner, hvilket faktisk er den højeste pris vi har set for en liggestol.

Hvor købes liggestole?

Der findes et stort udvalg af liggestole på danske webshops. Udover at prisen på liggestole på danske webshops i forhold til de man kan købe i de fysiske butikker, er langt lavere, så tilbyder mange af disse webshops også gratis fragt direkte til døren, hvilket normalt er en smule besværligt.

Træ eller aluminiums liggestol?

Der er ingen tvivl om, at liggestole lavet i både træ og aluminium kan være ganske flotte og hver især udsende forskellige stilarter. Mens liggestole lavet i træ ofte ser meget autentiske, naturlige og minimalistiske ud, så er liggestole i aluminium ofte mere konkrete. Men hvilken bør man vælge udfra et praktisk synspunkt? Her er det åbenlyse valg en liggestol lavet af aluminium. Det skyldes flere ting:

  • Liggestole lavet i træ bliver hurtigt kedelige at se på, efter at de har stået udenfor gennem en længere periode, når stolen mister sin farve. Dette kan dog modvirkes ved at trække liggestolene ind i eksempelvis et skur.
  • Liggestole lavet i aluminium er generelt meget billigere end liggestole lavet i træ. Dog kan prisen være dét værd, hvis det er en flot liggestol, man har fundet sig.
  • Liggestole i træ er generelt tungere end liggestole lavet i aluminium. Det betyder også, at det er væsentligt lettere at transportere liggestole lavet i aluminium.
No comments yet.

Skriv et svar