pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Affaldssortering i hjemmet – 3 nemme tips til effektiv affaldssortering

Affald

“Genbrug er guld”. Sådan lyder København Kommunes affaldssorteringskampagne, og selv om sloganet kan lyde en anelse slidt, er det nu rigtigt nok. Genbrug er guld. Både for miljøet og for samfundet. Men hvordan kan man gøre affaldssorteringen i hjemmet nemmere, hurtigere og mere effektiv i hverdagen? Vi giver her 3 tips til nemmere affaldssortering i hjemmet.

1. Affaldssorteringsskab – Køb affaldsstativer med sortering

AffaldssorteringNår du står nede ved affaldssorteringen i gården og skal til at åbne din affaldspose for at sortere mellem metal, pap osv., fortryder du måske, at du ikke har sorteret fra starten af. Den problemstilling slipper du heldigvis for med et affaldssorteringsskab. Tip nummer 1 er formentlig ét af vores mest anbefalingsværdige. Et affaldssorteringsskab gør affaldssorteringen 100 gange nemmere. Med et affaldssorteringsskab kan man eksempelvis sortere mellem dagligdagsaffald, pap, metal osv. Når spandende efterfølgende er fulde, kan man hurtigt og nemt hive spandende ud og tømme dem i de respektive affaldscontainere.

Hvis du skal have et affaldssystem, anbefaler vi, at man kigger på de forskellige affaldssystemer fra Elvvs.dk. De har beholdere med 8 og 16 liter til en pris til hhv. 872,- og 1509,- kroner på nuværende tidspunkt. Du kan se hele udvalget her.

2. Gør det til en vane

Tip nummer 2 kan måske forekomme en anelse banal, men ikke desto mindre er det alligevel relevant at nævne. Som mange andre ting, er affaldssorting et spørgsmål om at gøre det til en vane. Hvis man gennem 20 år har været vant til ikke at skulle sortere skraldet, er det klart, at det er noget af en omvæltning pludseligt at skulle til at sortere. Derfor må tip nummer 2 lyde: jo oftere du affaldssorterer, jo mindre skal du i fremtiden tænke over, at du affaldssorterer.

3. Opbevaringsrum til pantflasker og metal

Mange har et rum omkring køkkenet, hvor de gemmer alle deres pantflasker, inden de på et tidspunkt i fremtiden går ned til pantautomaten og får sorteret. I et lignende opbevaringsrum kan man opbevare alt sin skrald fra metal, pap osv. og vente en uge eller to før man går ned med det til affaldscontaineren. Så slipper man for dagligt at gå ned med skraldet. Man skal blot huske, at der ikke skal gå alt for længe. Ellers begynder der at lugte fra opbevaringsrummet.

No comments yet.

Skriv et svar