Sekundær

Snerydning – Se love, regler og priser og få 3 tilbud

snerydning

DMI varsler endnu engang om voldsomt snevejr. Og noget tyder på, at der i denne vinter tegner sig ligeså kold og snefyldt som de seneste to andre år. Derfor er det din pligt som boligejer i Danmark, at sørge for, at dit fortov er muligt at gå på, og ikke er alt for glat at gå på. Har du styr på dette? Og kender du også til reglerne og lovkravene til snerydning om vinteren? Hvis ikke, vil vi i denne artikel præsentere dig for de reglsæt der findes omkring snerydning af vinteren. Vi vil derudover anbefale steder, hvor du kan få effektiv men billig hjælp til snerydning.

Modtag 3 gratis tilbud på snerydning

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på snerydning. 3 professionelle sneryddere vil konkurrere om at få opgaven, hvilket resultere i en billigere pris for dig! Hvis du synes at et af tilbuddene lyder godt, kan du vælge det – ellers kan du nøjes med at takke nej.

 • 100% gratis og uforpligtende
 • Hurtigt svar
 • Mulighed for at takke nej til alle tilbud

Få 3 gratis tilbud på snerydning

Selv snerydde eller få professionelle til det?

Når budgettet i juletiden er stram, kan mange boligejere spørge, om der virkelig er behov for, at professionelle rydder sneen på fortorvet for en. Eller om man ikke selv kan gøre det, og spare de penge. Til det spørgsmål skal det først og fremmest pointeres, at det er et spørgsmål med flere svar, idet det afhænger af mange forskellige ting. Det kan sagtens lade sig gøre at man selv udføre snerydningen, hvis der kun er 5 cencimeters sne, og hvis man har et meget lille fortov som kræver snerydning samt saltning. Men hvis der er over 30 cencimeters sne, kan det være tæt på en umulig opgave, og det kræver, at man kalder på professionel hjælp.

Derfor bør man altså kigge på, hvor meget sne der skal ryddes, når man vurdere om det kræver professionel hjælp. Professionelle har ofte professionelle snerydningsmaskiner med, så det er langt lettere for dem at rydde store mængder sne.

Tjekliste til snerydning

Hvis du har besluttet dig for, at du selv vil ryde sneen omkring dit fortorv, kræver det at du har en række redskaber til at rydde sneen på den mest effektive måde samt afglatning af vejen. Vi har lavet en lille liste med redskaber du skal bruge, hvis du ønsker at rydde sneen omkring din bolig.

Det skal du bruge:

 • Skovl: Primære redskab til at rydde sneen med
 • Kost: Til at feje fortorvet for resterende is og sne, efter at du har fjernet størstedelen af sne med skovlen
 • Vejsalt: Bruges til at smelte isen og virker som et skridsikkert underlag så man ikke falder på isen.

Hvor fås snerydning billigst

Prisne på snerydning variere meget. Man kan være heldig at finde en effektiv snerydder til en billig pris, men man kan også ende i den uheldige situation, at man får en dyr snerydder som er mindre effektiv. Derfor vil vi præsentere dig for en service, hvor at du helt sikkert kan få et konkurrencedygtigt tilbud på snerydning.

Få 3 gratis tilbud på snerydning

Servicen hedder 3byggetilbud.dk. Hos 3byggetibud har du mulighed for at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på bl.a. snerydning. Det smarte er, at du ved denne service får den mest konkurrencedygtige pris, da begge 3 sneryddere konkurrere om at få din opgave.

Priser for snerydning

Priserne for snerydning kan som sagt varierer meget afhængig af, hvem du udvælger til at udføre arbejdet, samt hvor meget arbejde der er at udføre. Men generelt kan man sige, at det kan koste alt mellem 150-250 kroner. Ønsker du et mere præcist svar på prisen for snerydning, kan du få et pristilbud fra 3 sneryddere på rydning af sneen her.

Regler og love vedrørende snerydning

Der findes en række regler og lovgivninger vedrørende snerydning du som boligejer skal overholde. Overholdes disse regler ikke, og har du ikke ryddet sneen på dit fortov, kan du risikere at en person vælter og slår sig og/eller får ødelagt tøj. Hvis det sker, kan personen sagsøge husstanden. Husk derfor at følge disse regler:

 • Sneen skal være ryddet inden kl. 07.00 om morgenen
 • Hvis du tager på arbejde før kl. 07.00, behøves fortovet først ryddet når du kommer hjem
 • I weekenden (dvs. lørdag og søndag) behøver du først at rydde sneen inden kl. 09.00 om morgenen
 • Fortovet skal fortsat være ryddet hele dagen indtil kl. 22.00 om aftenen
 • Glatføre skal være forebygget ved brug af grus eller salt

2 Svar til Snerydning – Se love, regler og priser og få 3 tilbud

 1. Marie 12. august 2016 at 19:35 #

  På winterservice kan man købe klippekort til kun 5000 kr

  • Hanna T. Bertelsen 21. august 2016 at 10:43 #

   Hej Marie,
   Ja, der findes flere services til snerydning. 5000 DKK lyder dog en anelse højt 🙂

   Mvh. Hanna

Skriv et svar