Sekundær

Kulgrill – Se det store udvalg af moderne og eksklusive kulgrills

kulgrill

Der findes ikke noget bedre om sommerstunderne, end at lave dejlig grill-mad. En fantastisk sommeraften kan i forvejen være en uforglemmelig aften, men med en kulgrill hvor der kan laves grillmad, kan denne aften forstærkes endnu mere.

En kulgrill kræver, modsat gasgrill og elgrill, kun en masse kul, til at opvarme grillen. Men det betyder også, at kulgrillen generelt er den billigste grill man kan få taget gasgrill og elgrill i betragtning. Der findes et stort udvalg af gode kulgrill som både kan placeres i haven og på terassen.

Weber Performer Original – Eksklusiv kuglegrill til grillelskeren

Weber Performer OriginalElsker du kulgrillning, og ønsker du at tage det til det næste niveau, er den eksklusive kuglegrill ved navn Weber Performer Original lige noget for dig. Grillproducenten Weber er kendt for at levere grill i virkelig god kvalitet, hvorfor de formentlig er verdens mest kendte grill-brand. Og med Performer Original er det bestemt heller ikke anerledes! Weber Performer Original er en af danskernes absolutte kulgrill-favoritter – og så har Weber lige opdateret modellen, så du får en helt ny teknologi med.

Weber Performer Original egner sig formentlig mest til at stå på en terasse. Det skyldes blandt andet det sammenklappelige sidebord, hvor du kan tilberede grøntsager, kød og andre råvarer. Derudover følger der naturligvis en redskabsholder med, så du har alle de redskaber du skal bruge lige ved hånden.

Køb Weber Performer Original billigst hos Wupti.com for 1999,- kroner

Rengøringen af grillen har aldrig været nemmere. Grillen har en lukket askeskuffe som nemt kan tages af og tømmes. Derudover kan asken fejes let væk med One-Touch-systemet, hvorefter du er klar til at bruge grillen igen – ren som ny. Det faktum at grillen er så nem at rengøre, er et kæmpe plus i vores bog, da man dermed undgår kedeligt arbejde, som kan ødelægge lidt af oplevelsen ved at lave grill-mad. Og netop derfor er Weber Performer Original, efter vores mening, en af de bedste, hvis ikke dén bedste, kulgrill der findes på markedet.

Weber Performer Original giver også de bedste betingelser for at eksperimentere lidt med madlavningen. Eksempelvis er:

 • Grillen lavet med et gedigent stel, der får grillen til at stå stabilt
 • Smart lågholder der holder låget, mens du kigger til maden
 • Perfekt til alle grillmetoder – blandt andet direkte og indirekte varme

Alle disse smarte funktioner danner de perfekte rammer for dig, til at eksperimentere med madlavningen. Med Weber Performer Original har Weber taget en traditionel kuglegrill og tilført en masse ekstra komfort og smarte funktioner, som ikke bare gør det til en bedre grill, men næsten til et helt grill-køkken, hvor du på den ene side har mulighed for at tilberede salat og dressing, og på den anden side kan tilberede kødet på grillen.

Så er du en af grill-elskerne som ønsker at tage madlavningen til et nyt niveau, synes vi bestemt at du bør forkæle dig selv lidt med denne grill. Den skaber de bedste rammer for dig, til at forbedre madlavningen.

LotusGrill – Transportabel grill til både terassen og haven

LotusGrillMed LotusGrill tager du engangsgrillen til et nyt niveau – både hvad angår sundheden og madlavningen. LotusGrill bevarer de samme fordele som du kender fra engangsgrillen. Nemlig, at den er meget transportabel, og kan bruges næsten alle steder, og at den er afsindig hurtig til at starte. Faktisk kan LotusGrill have grillen klar på kun 4-5 minutter, hvilket er meget anerledes i forhold til almindelige grills som kræver minimum 45 minutter. Det er takket være det batteridrevet ventilationssystem at LotusGrillen kan være klar så hurtig – således undgår du ildelugtende optændingsvæsker, sort røg og brændte fingre.

Køb LotusGrill billigst hos Wupti.com for 999,- kroner

Derudover er LotusGrill ikke bare transportabel – den er meget transportabel. Faktisk mere transportabel end en engangsgrill. Eksempelvis kan grillen flyttes mens den er igang med at grille takket være de smarte dobbelte vægge bestående af en indre og en ydre skål.

LotusGrill er derfor det perfekte alternativ til engangsgrillen, og har nogle virkelig smarte patenterede funktioner som man ikke ser hos selv de dyreste grills – det er formentlig også derfor at grillen vandt International Barbecue Award 2012 (scroll ned til side 14). Mangler du derfor en grill til båden, campingvognen, terrassen, haven eller bare derhjemme, er LotusGrill det perfekte valg.

Den Skandinaviske Landmann

Landmanns logo. Foto: Landmann.dk

Landmanns logo. Foto: Landmann.dk

Foruden Weber grillproducenten, er den Skandinaviske producent af grills ved navn Landmann også en populær producent af grills i Danmark. Der er ingen tvivl om, at det i høj grad er det skandinaviske design der i Landmanns grills er sat i højsædet, både hvad angår deres gasgrills såvel som deres kulgrills. Det er som om, at Landmanns grills formår at tilpasse sig de danske somre, da deres grills passer perfekt ind i en dejlig sommeraften med grillmad.

Landmann producerer både gasgrills og kulgrills i vaske ægte skandinavisk kvalitetsstandart og design. De fleste af deres produkter er i en mellemprisklasse, og generelt er Landmanns grills også anbefalingsværdige til de, som ønsker at have en ordentlig grill til en ordentlig pris.

Kulgrill eller gasgrill – hvilken er bedst?

Kulgrill eller gasgrill
Du må meget gerne bruge infografikken på din hjemmeside, blog eller forum. Du kan kopiere billedet og indsætte det på dit website. Men husk venligst også at linke til denne artikel, så folk ved hvem som har lavet infografikken – det har nemlig krævet meget arbejde :-).

2 Svar til Kulgrill – Se det store udvalg af moderne og eksklusive kulgrills

 1. Majbrit Winther 4. marts 2014 at 20:55 #

  Landmanns grills ser jo rigtig interessante ud! Er der nogen der ved, om man kan købe Landmanns grills online, eller er det kun i butikker?

  • Hannah T. Bertelsen 4. marts 2014 at 21:23 #

   Hej Majbrit,
   Der findes flere store online webshops hvor du kan købe grills fra Landmann. Du finder det fulde overblik over forhandlerne, på Landmanns egen hjemmeside her.

Skriv et svar