Sekundær

Værktøjskasse – Se udvalget af de bedste værktøjskasser her!

Skruetrækker, hammer, målestok, boremaskine og meget mere. Antallet af værktøj man har i hjemmet er utallelige, og i stedet for at det blot ligger i værkstedet og flyder, kan man meget nemmere organisere det med en værktøjskasse – så undgår man også, at det bliver væk i farten.

Der findes et stort udvalg af værktøjskasser – både små værktøjskasser som kan transporteres med hånden, og de større værktøjskasser på hjul. Ønsker man at gå all-in på værktøjskassen, kan man også få værktøjskasser som allerede er fyldt op med det nødvendige værktøj. Har man alt hvad man skal bruge, kan man vælge blot at købe en tom værktøjskasse.

Ved du, hvor du får det største udvalg?

Udvalget af værktøjskasser online er ikke just stort, hvilket formentlig skyldes, at virksomhederne forventer, at forbrugerne køber dem i de fysiske butikker. Alligevel findes der visse online webshops, hvor du kan finde et relativt stort udvalg af værktøjskasser.

Her finder du din næste værktøjskasse online:

OBS. visse af følgende værktøjskasser er udgået. Vi anbefaler i stedet,
at du følger overstående links til udvalget af værktøjskasser.

Stor værktøjskasse på hjul – Bahco værkstedskasse med værktøj

Værkstedskasse med værktøj inkluderetBahco er en kendt producent hvad angår værktøjskasser. Og nu har de udviklet en Limited edition og eksklusiv værktøjskasse på hjul – Dette er virkelig eksklusivitet og kvalitet når det er bedst.

Selve værktøjsrammen består af en solid aluminium dobbelt ramme, som sikrer at skuffer og glideskinner fungerer, også selv hvis rammen skulle beskadiges. Der er 5 skuffer i denne værktøjskasse, hvilket betyder, at der er plads til meget værktøj og andet grej man skulle have lyst til at placere i denne værktøjskasse.

Det er dyrt værktøj vi har at gøre med i denne værktøjskasse – og derfor er sikkerheden naturligvis også på plads. Værktøjskassen har en centrallås som låses op med cylinderformede nøgler. Og skulle du være så uheldig at ubudende gæster kommer på besøg, og prøver at åbne låsen, kan du vide dig sikker på at dette ikke kan lade sig gøre. Konstruktionen er nemlig forstærket omkring låsen.

Værktøjet du finder i Bahco værktøjskasse, er af topkvalitet og meget eksklusivt. Du finder i alt 145 værktøjer fordelt på de 5 skuffer. Der er alt hvad en rigtig handy-man skal bruge: save, skruetrækkere, file, svensknøgler, tange og meget mere – se selv hele udvalget!

Bahco værktøjskasse kan købes hos 10-4.dk for 3995,- kroner – det er næsten halv pris!

Lille værktøjskasse fra Bahco

Lille værktøjskasse fra BahcoLeder du efter en praktisk værktøjskasse, hvor man let kan organisere sine sager, er den lille værktøjskasse af plast fra Bahco det optimale valg. Værktøjskassen er solid og perfekt til transportering, men man kan også vælge blot at lade den stå som fast inventar i værkstedet. Overdelen på værktøjskassen kan derudover tages af, og ønsker man at sikre sig mod tyveri, er der mulighed for at benytte hængelås.

Den lille værktøjskasse fra Bahco leveres uden indhold (dvs. værktøj), hvilket naturligvis nedsætter prisen betydeligt. Den kan købes hos 10-4.dk for 296,- kroner.

Værktøjskasse af stof – Raaco værktøjstaske

Værktøjstaske fra RaacoSkal du til dagligt have værktøjskassen ved hånden, er en værktøjstaske fra Raaco perfekt. Tasken er naturligvis lavet af kvalitsstof, som kan holde til det meste, og tasken har derudover en hård bund, hvilket sikrer at du i princippet kan stille værktøjstasken på selv de hårdeste steder, uden der sker noget ved bunden, eller det værktøj du har med dig.

Tasken består af mange små lommer, som giver mulighed for at placere små værktøjer som du regelmæssigt får brug for, mens at taskens midterste rum er stort og langt, og på den måde giver mulighed for at opbevare større ting.

Så er du en rigtig handy-man eller professionel, og får du dagligt brug for en værktøjstaske ved hånden er Raaco værktøjstaske med både metalhåndtag og bærerem det perfekte valg for dig. Raaco værktøjstaske kan købes hos 10-4.dk for 656,- kroner.

Værktøjskasse, værktøjtaske eller værkstedvogn?

Der er mange muligheder, når man gerne vil opbevare sine værktøjer. Men hvilken er bedst? Og måske vigtigst af alt: hvilken passer bedst til dine behov? Det vil vi prøve at give et overblik over i denne sektion.

En værktøjskasse er den traditionelle måde at opbevare ens værktøj. Som navnet antyder, består værktøjskassen af en kasse enten af metal, solid plast eller træ. De har ofte håndtag, og er derfor lette at transportere forskellige steder. Nogle af de nye modeller er designet således, at når man åbner låget på kassen, folder skufferne sig ud, så intet falder ud.

En værktøjstaske giver virkelig god mulighed for at transportere værktøjet, så man hele tiden har sit nødvendige grej ved hånden. De er ofte lavet af slidstærkt stof og hård bund, så man kan bruge den i hårdt miljø.

En værkstedsvogn kan sammenlignes med en stor værktøjskasse som transporteres på hjul. Den er ofte meget stor og tung, og er derfor kun beregnet til at have i værkstedet, og så eventuelt kører den forskellige steder rundt i rummet, hvis der bliver behov for det. De fås også ofte med lås, så man sikrer det dyrebare værktøj bedre.

No comments yet.

Skriv et svar