Læder kontorstol: De 9 bedste og billige kontorstole i læder (2022 guide)

background Layer 1 Forbrugertest

Læder kontorstol: De 9 bedste kontorstole i læder i flot design

En undersøgelse har vist, at en gennemsnitlig kontorarbejder sidder i en kontorstol 8 timer om dagen. Derfor er det vigtigt, at man sidder i en god kontorstol, som ikke alene ser flot ud, men som også er sund og ergonomisk at sidde på for kroppen.

En kontorstol i læder er ikke alene flot – den får også kontoret til at fremstå mere professionelt. Men hvilke kontorstole i læder er bedst? I denne test af kontorstole i læder har vi samlet de bedste kontorstole i læder – ikke alene dem som er flottest, men også dem, som er sundest for kroppen.

Next kontorstol i læder med gode kundeanmeldelser er testvinderen

next
Designer kontorstol i læder er testvinderen i denne test
 • Pris: fundet billigst til 2399,- DKK her (Istol)
 • Derfor: ægte, økologisk læder, god siddekomfort og særdeles gode kundeanmeldelser (se nedenfor)

Next kontorstol er efter vores mening den bedste kontorstol i læder der findes på markedet – og det er vi ikke alene om at synes. Next kontorstol har fået særdeles gode kundeanmeldelser, og samtidig er læderet på stolen af god kvalitet. Derfor vinder Next kontorstol denne test.

Læder af høj kvalitet

Læderet på Next kontorstol er af ægte, høj-kvalitets og økologisk læder. Det sikrer ikke alene komforten, når man sidder på stolen, det gør den også mere eksklusiv.

Mange indstillingsmuligheder

Selv om Next kontorstol selvfølgelig ikke giver mulighed for lige så mange indstillingsmuligheder som en ergonomisk kontorstol (ergonomiske kontorstole har generelt flere indstillingsmuligheder i forhold til f.eks. læder kontorstole), så giver Next kontorstolen alligevel mulighed for imponerende mange indstillingsmuligheder til både ryglæn og højde.

Komfortable siddepositioner

Med det ergonomisk udformede ryglæn og den store siddeflade sikres de komfortable siddepositioner. Det gør det mere behageligt at sidde på Next kontorstolen.

Flot design

Designet af denne kontorstol passer til den mest kræsne smag, og de visuelle træk i denne stol er generelt rigtig lækre. Udover at det selvfølgelig behager dine øjne at sidde på en stol, som er utrolig flot, er den også meget repræsentativ for nye kunder. For når først du placere denne kontorstol i dit kontor kommer kontoret til at fremstå langt mere professionelt.

Kundeanmeldelser - hvad skriver købere om Next kontorstolen?

Next kontorstolen scorer særdeles gode anmeldelser. Tryk plusset ud nedenfor, og læs et udsnit af anmeldelserne.

 • Tip: tryk på plusset for at åbne den enkelte sektion.
Kundeanmeldelser hos Istol.dk
Hos Istol.dk anmeldelsessektion (kan findes nederst på produktsiden) scorer Next kontorstol med 28 brugeranmeldelser gennemsnitligt 4,3 stjerner ud af 5. Her er, hvordan nogle af anmeldelserne lyder:

Anmeldelse Next 1

Anmeldelse Next 2

Anmeldelse Next 3Anmeldelse Next 4

Som det ses med ovenstående anmeldelser, er Next kontorstolen særdeles populær og får gode anmeldelser. Inde på anmeldelsessiden kan man finde visse negative anmeldelser, men generelt er de fleste meget positive.

Specifikationer:

 • Sædehøjde: 48-56 cm
 • Sædebredde: 52 cm
 • Sædedybde: 47 cm
 • Ryglænshøjde: 68 cm
 • Materiale: siddeflade: ægte og økologisk læder. Base: chrom.
 • Funktioner: ryglænet er ergonomisk udformet, der følger synkronvip samt justerbar sædehøjde

Selvom Next kontorstol ligner en million, behøver du ikke at betale nærheden af de cifre. Kontorstolen er ganske billig, hvorfor stolen egner sig super godt til folk som har et budget at overholde, men samtidig skal fremstå professionelle. Next kontorstol fås i farverne sort, cremehvid og rød.

Herunder ses en præsentationsvideo af den stilfulde Next kontorstol.

Kontorstol - enkel, stilfuld og komfortabel kontorstol fra iStol.dk

Flot designer kontorstol i læder

 • Pris: fundet billigst til 2575,- DKK her (Istol.dk)
 • Derfor: flot kontorstol, mange indstillingsmuligheder og rimelig pris.

YoGA F1 er en rigtig lækker læder kontorstol i et flot og futuristisk design. Stolen er lavet i imiteret læder. Det betyder imidlertid ikke, at der gås på kompromis med kvaliteten. Mercedes bruger nemlig også imiteret læder i mange af deres biler. Samtidig får du en flot kontorstol i læder, som er til at betale.

Mange indstillinger

YoGA F1 er udstyret med mange indstillingsmuligheder, så du får den perfekte og mest ergonomiske siddeoplevelse. Stolen er udstyret med synkron vip med fire låsbare positioner, hæve/sænkefunktion og vippen kan indstilles til brugerens vægt.

Nexus Comfort er en komfortabel kontorstol med høj ryg

nexus
Komfortabel kontorstol som sætter dit job som chef på spidsen! Billede: istol.dk
 • Pris: fundet billigst til 2749,- DKK her (Istol.dk)
 • Derfor: komfortabel siddeoplevelse, certificeret hos P.UR Remodex og gode kundeanmeldelser

Med Nexus Comfort får du ikke alene en stol, som er lavet af ægte læder af høj kvalitet. Du får også en kontorstol som utvivlsomt er den mest komfortable at sidde i, og som får dig til at føle dig som en konge.

Derfor er Nexus Comfort komfortabel at sidde i

Årsagen til, at stolen er så komfortabel at sidde i, er, udover at den er betrukket med ægte læder, at sæde og ryglæn er lavet i ét. På den måde er stolen langt mere stabil at sidde på og det forstærker tilmed holdbarheden i stolen og yder støtte i lænden.

Massevis af indstillingsmuligheder

Udover stolens komfortable design og den visuelle udstråling af “chefen af kontoret“, kommer Nexus Comfort også med en masse indstillingsmuligheder, som sikre tilpasning af din krop. F.eks. kan du sætte arbejdet på pause, og tage en lille pause, ved at slå Nexus Comfort tilbage som en lænestol. Du kan selvfølgelig også låse ryglænet i præcis den vinkel der passer dig.

Certificeret hos P.UR Remodex

Nexus Comfort er uden tvivl en stol som man kan stole på, idet den er testet som ingen anden kontorstol. Den er blevet cerificeret på P.UR Remodex – Institut for Forskning og Gennemførsels Af Møbelindustrien. Så ønsker du en stol, hvor komfort, chef-look og sikkerhed går op i en højere enhed, er Nexus Comfort en stol for dig. Den scorer ligeledes gennemsnitligt 4,7 stjerner ud af 5 i 14 kundeanmeldelser her, så køberne er også særdeles tilfredse.

Herunder ses en demonstrationsvideo af den lækre og komfortable Nexus Comfort kontorstol.

Læder Kontorstol - Luksuriøs Komfortabel Kontorstol i Ægte Læder

Stolen fås i Danmark billigst hos Istol.dk for  fås hos Istol.dk for 2895,- kroner, og fås udover sort i farverne grå-sort og cremehvid.

50’s Joe er chef kontorstolen over dem alle

Chef kontorstol
50’s Joe er den ultimative chef kontorstol, der ikke alene underbygger chef-looket men også gør siddeoplevelsen markant mere komfortabel.
 • Pris: fundet billigst til 3449,- DKK her (Istol.dk)
 • Derfor: gode kundeanmeldelser, flot stol og mulighed for at eje den samme kontorstol som en ambassadør!

Mangler du lidt Mad Men-stil til at peppe hverdagen op og markere chef-stilen på arbejdspladsen eller hjemmekontoret? Så er den lækre 50’s Joe kontorstolen lige hvad du har ledt efter. Med det enormt flotte retro-design, den nærmest sofa-agtige komfort og de mange indstillingsmuligheder, får du meget for pengene med 50’s Joe.

Den ægte læder får stilen og komforten til at gå op i en højere enhed

Det er ikke kun på overfladen, at 50’s Joe er en chefstol. Materialet, som er lavet af ægte kvalitetslæder, fuldender nemlig chefstilen, og det sikrer yderligere den behagelige komfort.

Mange indstillingsmuligheder

Med 50’s Joe er der mulighed for højdeindstilling, vægt regulering, vip og tilt. Derudover er der også den behagelige recliner-funktion, som tæt på transformere kontorstolen til en lænestol. Men pas på med at bruge recliner-funktionen for ofte – ellers får du ikke lavet noget! 🙂

En lille bonusinfo

Som en lille bonusinfo kan det tilføjes, at en (desværre anonym) ambassadør fra et af EU’s største lande ifølge Istol også bruger 50’s Joe. Et større kvalitetsstempel fås næppe!

Ricco er en stilren og billig kontorstol i læder

Ricco læder kontorstol
Billig, flot og præsentabel læder kontorstol til den prisbevidste.
 • Pris: fundet billigst til 939,- DKK
 • Derfor: flotteste kontorstol vi har fundet i det prisleje

Hvis du er på udkig efter en billig kontorstol i læder som samtidig ser flot, præsentabel og professionel ud, er Ricco kontorstolen helt sikkert, hvad du er på udkig efter.

Kunstlæderen reducerer prisen

Materialet på Ricco kontorstolen er kunstlæder – det er bl.a. det, der reducerer prisen på kontorstolen. I praksis betyder det ikke meget, at materialet ikke er af ægte læder, udover at det ikke er helt så behageligt at røre ved.

Simple funktioner

Med Ricco kontorstolen er der også sparet på de alt for avancerede funktioner. Det betyder, at det eneste du kan justere på er siddehøjden. Det sikrer til gengæld den lave pris.

Flot kontorstol til den prisbevidste

Selv om Ricco kontorstolen er af kunstlæder, og der er sparet på de avancerede funktioner, er kontorstolen stadig enormt flot og præsentabel. Ricco kontorstolen kan derfor anbefales til dem, der er prisbevidste men samtidig gerne vil have en flot kontorstol.

Specifikationer:

 • Dybde: 58 cm
 • Højde: 106 cm
 • Bredde: 48 cm
 • Siddehøjde: 46 cm
 • Materiale: kunstlæder
 • Funktioner: justerbar siddehøjde

Billig læder kontorstol i tyk polstring

 • Pris: fundet billigst til 775,- DKK
 • Derfor: Billig læder kontorstol i tyk polstring.

Et andet godt bud på en billig læder kontorstol som samtidig har et lækkert look er denne ved navn Paul. Stolen har et lækkert bølgedesign og ekstra tyk polstring, hvilket både sikrer siddekomfort og det velkendte design fra den traditionelle kontorstol i læder.

Specifikationer:

 • Dybde: 60 cm
 • Højde: 115-124 cm (afhængigt af justeringen)
 • Bredde: 60 cm
 • Vægt: 16,3 kg
 • Materiale: kunstlæder
 • Funktioner: justerbar ryg og siddehøjde

Læder kontorstol i brunt

Pris: 775 DKK

Specifikationer: justerbar højde, justerbar vinkel på ryglæn, betrukket med kunstlæder i bølgedesign og ekstra tyk polstring, Siddehøjde: 52-62 cm, vægt: 16,3 kg

Kontorstol i massiv træ

Pris: 799 DKK

Specifikationer: justerbar højde, justerbar vinkel på ryglæn, ergonomisk formet armlæn, betrukket med kunstlæder i bølgedesign og ekstra tyk polstring, armlæn udformet i ægte, massiv træ, Siddehøjde: 43-51 cm, vægt: 19 kg

Pris: 699 DKK

Specifikationer: justerbar højde, justerbar vippe af ryglæn, betrukket med kunstlæder i bølgedesign og ekstra tyk polstring, Siddehøjde: 42 cm

Disse krav bør du stille til kontorstolen

Guide til sidestilling

Måske synes du ikke om de kontorstole vi har foreslået indtil videre? Det gør ikke noget. Men hvis du selv skal ud og købe en kontorstol i læder, vil vi dog anbefale dig at bruge nedenstående liste som vejledende kriterier. Hvis blot størstedelen af kravene opfyldes, kan du være sikker på at du har fundet den rigtige:

 • Højde skal kunne indstilles
 • Sædet skal være justerbar
 • Vinklen på stolen skal kunne indstilles – Både frem og tilbage
 • Sædet skal have en nedadbøjet afrundet polstring. På den måde kan du også få blodgennemgang i fødderne
 • Stolen skal have minimum 5 hjul, som sikrer stabilitet i stolen: ikke fordi der er risiko for, at du vælter med 4 hjul – men fordi 5 hjul sikrer komfort i stolen.
 • Stolen skal have armlæn, som kan justeres: det sikrer en støtte til armene, når man arbejder. Ellers kan det være belastende for kroppen at sidde foran skrivebordet i længere tid.
 • Eventuel: Stolen skal være af flot design (naturligvis en individuel vurdering)

Find din kontorstol i læder online

Der findes en række webshops i Danmark med et stort udvalg af kontorstole i læder. Fordelen ved at bestille sin næste kontorstol online er, at udvalget som regel er betydeligt større end i den gennemsnitlige detailforretning.

Læder kontorstol eller ergonomisk kontorstol?

Hvorvidt man skal vælge en kontorstol i læder eller en ergonomisk kontorstol er naturligvis en smagssag og er i høj grad en individuel vurdering. Generelt kan man sige, at hvis:

 • Du dagligt sidder 6 timer eller derunder på kontorstolen, kan du godt vælge en kontorstol, der ikke er ergonomisk
 • Du sidder 7 timer eller derover på kontorstolen, bør du vælge en ergonomisk kontorstol af hensyn til din rygs sundhed

Årsagen til ovenstående generelle tommelfingerregler er, at jo mere du sidder ned på en kontorstol, jo mere bør du overveje en kontorstol der tager hensyn til ergonomi og din krops sundhed. Du kan se vores test af ergonomiske kontorstole her.

Kontorstol i læder som er god for ryggen

Vi har kigget faglitteraturen, som konkluderer, at en kontorstol med mange indstillingsmuligheder giver færre rygsmerter, såfremt man benytter sig af funktionerne til korrekt at indstille stolen af hensyn til ryg og lænd. I metastudiet “The effectiveness of a chair intervention in the workplace” udgivet 2012 af Niekerk, S. J; Louw, Q. A.; Hillier, S. fandt man, at nye kontorstole på arbejdspladsen signifikant reducerede rygproblemer. Specifikt fandt man at:

 • Alle fem studier fandt en signifikant reduktion i rygproblemer blandt forsøgspersonerne.
 • Kun et af studierne målte produktivitetsforbedringer som resultat af de ergonomiske kontorstole, men studiet fandt ingen signifikant forbedring ift. kontrolgruppen (der var produktivitetsforbedringer, men disse forbedringer var ikke over det statistiske signifikansniveau)
 • Alle studier på nær et målte reduktion i et specifikt område af ryggen (skulder og arme, hofte, skulder og lændehvirvelsøjlen), studiet som målte hele ryggen fandt den største reduktion af smerte i hals- og skulderområdet

Du kan læse hele studiet på PubMed her. Baseret på studiet vil vi således anbefale Next kontorstolen, som er den læder kontorstol med de fleste indstillingsmuligheder på markedet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Vi beklager, at artiklen ikke var nyttig for dig

Lad os forbedre artiklen sammen!

Hvordan kan vi forbedre denne artikel?

Skriv en kommentar

Bemærk: Vi besvarer kun generelle spørgsmål til artiklens indhold i kommentarsporet. Hvis du ønsker at få behandlet din byggeopgave, kan du finde vores samarbejdspartner øverst på siden.