pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me

Sekundær

Om Primabolig

Primabolig

Vores klare vision er at gøre markedet for produkter i sin helhed mere gennemsigtigt, så forbrugere kan træffe det bedste valg af alt fra køkkenmaskiner til kontorstole – naturligvis til den bedste pris.

Primabolig er Danmarks store online hus- & havemagasin. På vores side finder du alt fra test og anmeldelser af diverse produkter, vejledninger og guides i forbindelse med byggeprojekter og inspiration til indretningen i boligen.

Vi udmærker os især ved at samle såvel danske som udenlandske testmagasiners vurderinger af et givent produkt, hvorefter vi rangerer produkterne i deres produktkategori afhængig af vurderingerne. Det overskueliggør de bedste produkter for forbrugeren og gør markedet mere gennemskueligt. Ydermere laver vi et pristjek af alle produkterne, så vores læsere sikres de billigste priser. Vores klare vision er at gøre markedet for produkter i sin helhed mere gennemsigtigt, så forbrugere kan træffe det bedste valg af alt fra køkkenmaskiner til kontorstole – naturligvis til den bedste pris.

Sådan finansieres Primabolig

Primabolig har, ligesom alle andre virksomheder, regninger at betale: webhotel, tekstforfattere, grafikere og programmører. Vi har aldrig ønsket at finansiere Primabolig på bekostning af læseroplevelsen ved at placere irriterende reklamer på hjemmesiden. Til gengæld henviser vi engang imellem til de webshops, der har de laveste priser på et produkt, hvilket vi får kommision for. Det får tingene til at løbe rundt. Hvis du har flere spørgmål om finansieringen, er du velkommen til at kontakte os her.

Websitet ejes og publiceres af:

  • Sections
  • CVR: 37325694
  • Serridslevvej 34, 2100 København Ø
  • info@primabolig.dk

Plastik Nej Tak:

Reklamebeskyttet:

Kommentarer er lukket.