Om os - Læs alt om Primabolig

Om Primabolig.dk

Primabolig.dk er et af Danmarks største digitale hus- & havemagasin. Siden 2013 har vi vejledt mere end 600.000 danske forbrugere og boligejere i alt fra forbrugertest til vejledning ved byggeopgaver.

Firma- og kontaktoplysninger

Primabolig.dk er en del af virksomheden Sections, som udgiver og publicerer en række digitale medier. Du kan komme i kontakt med redaktionen på nedenstående mailadresse, eller ved at kontakte os her.

  • Sections
  • CVR: 37325694
  • Classensgade 63, 2100 København Ø
  • info@primabolig.dk

Bag om Primabolig.dk

Primabolig.dk bryster sig af at levere kompetent og lettilgængelig information til boligejere ved renoveringer eller byggeopgaver. Redaktionen på Primabolig.dk består af et hold kompetente skribenter med både byggeteknisk og journalistisk baggrund.

Finansiering af Primabolig.dk

Primabolig.dk er læserfinansieret. Det betyder i praksis, at vi modtager kommission ved henvisning til ydelser og produkter hos vores partnere. Annonceafkastet bruges bl.a. til at dække løbende udgifter til servere, programmører og lignende drift. Derved kan Primabolig.dk forblive frit tilgængelig for alle.

Åbne stilling hos Primabolig.dk

Vi har desværre ingen åbne stillinger i øjeblikket men leder løbende efter kompetente skribenter med byggeteknisk baggrund. Du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på følgende mailadresse: info@primabolig.dk.