Kloakrenovering – Se priser, få 3 tilbud og læs alt om renovering af kloakken

Kloakrenovering

Har du problemer med kloakken? Så ved du helt sikkert også, hvor ubehageligt det er. Stank, rotter, toiletter der ikke vil skylle ud og vandhaner der bare ikke vil fungere. Heldigvis er det langt mindre besværligt at få renoveret sin kloak, end det var for bare 30 år siden.

I dag er det nemlig ikke nødvendigvis givet, at man skal til at grave hele haven og huset op for at få foretaget en kloakrenovering. Teknologien indenfor kloakreparation har udviklet sig så meget, at man i nogle tilfælde overhovedet ikke behøver at grave op, for man kan lave et nyt rør i det gamle rør – det kaldes strømpeforing.

Få 3 gratis tilbud på kloakrenovering

Kloakrenovering tilbudFor at få den bedste pris på kloakrenovering, anbefaler Primabolig.dk, at man får 3 gratis og uforpligtende tilbud hos tilbudsservicen 3byggetilbud.dk. Du vil få tre tilbud fra tre forskellige kloakfirmaer, som alle vil konkurrere om at få din kloakopgave. Det sikrer den laveste pris for dig.

  • Gratis og uforpligtende tilbud – du kan takke nej til alle 3 tilbud
  • Konkurrencedygtig pris – de tre kloakfirmaer konkurrerer om at få din opgave; det sikrer en lavere pris for dig

Få 3 tilbud på kloakrenovering

Kloakrenovering pris – hvad koster en kloakrenovering?

Selv om det ville være belejligt, hvis vi kunne give et definitivt svar på, hvor meget en kloakrenovering koster, er det desværre ikke så nemt endda. Prisen på kloakrenoveringen afhænger af mange faktorer, herunder:

  • Hvorvidt kloakrenoveringen kræver gravearbejde
  • Hvor let det er at tilgå de indbefattede kloakrør
  • Hvor mange meters kloakrør der skal renoveres
  • Hvorvidt nogle af kloakrørene skal afproppes

Skal man give et meget vejledende prisoverslag på kloakrenoveringen, koster det ca. 1.000 kroner per meter af kloakledning, der skal renoveres. Hvis man ønsker et præcist tal på, hvor meget kloakrenoveringen koster, anbefaler vi i høj grad, at man benytter formularen til 3byggetilbud øverst i artiklen. Her får du 3 gratis tilbud på kloakrenoveringen – og du har naturligvis mulighed for at afslå alle tilbuddene.

Nedenfor ses en reklamevideo fra kloakfirmaet Furesø Kloak & Beton. Den illustrerer udmærket processen i kloakrenoveringen:

Kloakrenovering uden opgravning med strømpeforing

Som vi indledningsvis berørte, er det i visse tilfælde muligt at få foretaget en kloakrenovering uden opgravning. Det vil være en vurderingssag for kloakfirmaet, om hvorvidt de vil være i stand til at foretage en strømpeforing (som er markant billigere) end en komplet kloakrenovation. De vurderer typisk dette på baggrund af en såkaldt TV-inspektion, som du kan læse mere om længere nede i artiklen.

Fordelene ved en strømpeforing i forhold til en traditionel kloakrenovering, som kræver omfattende gravearbejde, er til at få øje på. Dels er det markant billigere, men det er også mere effektivt og gnidningsfrit. Med strømpeforing er dine kloakrør eksempelvis klar til at blive brugt igen efter blot et døgn. Til sammenligning kræver en stor kloakrenovation op mod en måned fra arbejdet er gået igang, til at kloakrørene er klar til at blive brugt igen. Du kan læse mere om strømpeforing af kloakken her.

En kloakrenovering kræver en TV-inspektion inden da

Kloakrenovation af gamle kloakrørFør man kan gå igang med selve kloakrenoveringen, kræves det, at man har fået foretaget en TV-inspektion af kloakken inden da. Når man foretager en TV-inspektion af kloakken, kortlægger man alle de eventuelle problemer, skader og fejl kloakken har, og det bliver typisk samlet i en stor rapport, hvor der også medfølger en DVD af TV-inspektionenes optagelser. Derudover vurderer man i en TV-inspektion også, hvilke kloakrør og -ledninger der kan strømpefores, og hvilke der helt bør udskiftes.

Prisen på strømpeforing ligger typisk i prislejet 700-1600 kroner, og du kan læse mere om TV-inspektion i ovenstående link.

Afpropning af kloakrør

Hvis man under TV-inspektionen finder ud af, at der faktisk er kloakrør der slet ikke bliver brugt, vil man under kloakrenoveringen typisk også foretage en afpropning af pågældende rør. Det sikrer, at røret ikke kommer til at forårsage kloakskade eller ligende i fremtiden.

En brøndrenovering kan også være nødvendig

Kloakfirmaet vurderer også, om der under kloakrenoveringen bør foretages en brøndrenovering. En brøndrenovering er kort sagt en omfattende rensning og behandling af brønden, så den fungerer optimalt igen. Selve brøndrenoveringen er ikke særlig dyr.

Tilbud på kloakrenovering – den laveste pris?

Kloakrenovering prisEn renovering af kloakken kan godt blive en omkostelig affære, og derfor anbefales det klart, at man får et tilbud på kloakrenoveringen, inden man blot sætter kloakfirmaet igang. Hvis man ikke efterspørger et tilbud – eller i det mindste et prisoverslag – af renoveringen, vil de typisk opkræve flere penge for renoveringen, end hvis man havde efterspurgt et tilbud.

Laveste pris? Få 3 tilbud

For at få den laveste pris på kloakrenovering, anbefaler vi, at du benytter formularen til 3byggetilbud øverst i artiklen. Tre forskellige kloakfirmaer vil efterfølgende komme med deres forskellige tilbud på netop din kloakopgave. Det sikrer den laveste pris for dig, fordi de tre kloakfirmaer vil konkurrere om at få din opgave og derfor sænke prisen.

Forebyg behovet for en kloakrenovering med vedligeholdelse

Som bekendt er en kloakrenovering ikke billig, og derfor kan det betale sig at forebygge behovet for en kloakrenovering ved at vedligeholde kloakken. Helt konkret kan man vedligeholde kloakrørene ved at spule rør og ledninger ca. en gang om året. Med en sådan spuling fjerner man fedtstoffer, sæberester o.lign., der har siddet sig fast i rørene, som i høj grad er slidende på rørene. Man kan typisk hyre et kloakfirma til en sådan spuling.

En kloakrenovering er en investering i huset

Selv om det naturligvis er rart, at kloakken fungerer optimalt og hverken stinker eller huser rotter, så tjener kloakrenoveringen også et helt andet formål. Hvis man har en helt faldefærdig kloak, kan det nemlig hæve ejendomsværdien gevaldigt, hvis man får foretaget en kloakrenovering.

En kommentar til “Kloakrenovering – Se priser, få 3 tilbud og læs alt om renovering af kloakken”

  1. Vi har problem med hyppig stop i afløb, toilet trækker ikke. Vi renser jævnligt, men har ved en spuling af slamsugere samt eftersyn med kamera fået at vide at kloaken skal renoveres. Det er en kloak ledning fra 1965. Vi vil helst at det kan udføres uden at grave da de vist ligger dybt. Afstand fra væg til brønd er ca 20 m.

    Svar

Skriv en kommentar